Krankørsel

Vi tilbyder alt inden for krankørsel

Sand og grus

Vi sælger og leverer sand og grus

Service

Vi sætter en ære i at levere god service

Containerudlejning — kontakt os for pris

Vi sørger naturligvis for at passe godt på dine ting, og vi overholder altid aftalt tid og pris.

Kontakt os for at høre mere

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for krankørsel, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

 
Containerudlejning tilbydes af professionelt firma.

Er du på udkig efter et professionelt firma, som tilbyder leje af container? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos Nordkran tilbyder vi containerudlejning til alle kunder i og omkring Slangerup, Ølstykke, Frederikssund og resten af Nordsjælland. Kunder fra hele Sjælland har dog rig mulighed for at leje container her hos os.

Vi er en professionel vognmandsforretning med stor erfaring inden for faget. Vi står klar til at varetage mange forskellige opgaver, hvor der er brug for en container. Det kan f.eks. være, du er igang med en renovering af dit badeværelse eller hele dit hjem, og i sådanne tilfælde er en container guld værd. Vi leverer naturligvis altid containeren til aftalt tid og pris.

Vi har stor erfaring inden for udlejning af container

Vi har tilbudt containerudlejning ved mange forskellige kunder i mere end 30 år. Derfor har vi stor erfaring på området, hvilket sikrer os glade og tilfredse kunder. Hvis du har brug for en container til dit næste projekt, så kan du med fordel leje den lige her hos os.

Vi har desuden stor erfaring inden for krankørsel, hvorfor vi også gerne varetager opgaver på dette område. Det kan f.eks. være, du mangler hjælp til at få løftet tunge ting eller til levering af materialer. Uanset hvad, så tager vi os af opgaven, som vi løser på professionel vis. Med en kran til rådighed spares der både tid og kræfter.

Vi tilbyder containerudlejning til en attraktiv pris

Når du samarbejder med os, så kan du forvente, at vi leverer løsninger af høj kvalitet hver eneste gang. Det gælder, uanset hvilken opgave vores vognmand skal hjælpe dig med. Selvom kvaliteten er høj, så er vores
priser altid lave og dermed attraktive. Hvis du leder efter et kompetent firma, som tilbyder containerudlejning, så kan du med fordel vælge os.

Hos os er alle medarbejdere passionerede og dygtige til deres arbejde. Vi lægger en ære i at tilfredsstille alle kunder, og derfor kan du være sikker på, at vi altid sætter dine ønsker og behov i centrum. Vi går meget op i at have en tæt og god dialog med hver enkelt kunde, hvor vi snakker om dine forventninger. Derefter leverer vi den mest optimale løsning til dig.

Kontakt os her for at høre nærmere

Ønsker du at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for containerudlejning, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi har forskellige containere til rådighed, hvilket gør os istand til at varetage
mange forskellige opgaver. Du kan forvente, at vi leverer containeren til aftalt tid og pris hver eneste gang.

Kontakt os


Nordkran
Nybrovej 1
3550 Slangerup

Mads tlf. 20610172
Johnny tlf. 40881616
j.otte@tdcadsl.dk