Krankørsel

Vi tilbyder alt inden for krankørsel

Sand og grus

Vi sælger og leverer sand og grus

Service

Vi sætter en ære i at levere god service

Vi kan hjælpe med en bred vifte af vognmandsopgaver

Vi råder over mange forskellige biltyper, hvorfor vi kan løse både store og små opgaver. Fælles for allebilerne i vores udvalg er, at de kan klare mange forskellige opgaver. Som vognmandsfirma har vi f.eks. en kroghejsevogn, trækker med tiptrailer samt en volume-trailer, som kan rumme op til 60 kubikmeter.

Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os for hjælp, hvis du er i gang med en opgave. Vi hjælper med mange forskellige projekter, hvor vi løser alle de opgaver, du har brug for.

Vi tilbyder desuden professionel! rådgivning og vejledning i mange forskellige situationer. Hvis du er i tvivl om, hvordan en opgave kan udføres på bedste vis, så står vores vognmand med andre ord klar til at finde den bedste løsning til dig.

Her har vi over 30 års erfaring at trække på, hvilket gør os til en kompetent sparringspartner i mange forskellige tilfælde.

Har du en opgave, vores vognmand skal løse for dig, så kontakt os gerne for at høre mere om pris eller andet. Vi står klar til at varetage enhver opgave inden for faget, som vi løser på professionel vis.

Hos os kan du være sikker på at modtage veludførte og professionelle løsninger til en attraktiv pris — uanset opgaven. Vi sammensætter desuden altid et godt og uforpligtende tilbud til hver enkelt kunde.

Kontakt os


Nordkran
Nybrovej 1
3550 Slangerup

Mads tlf. 20610172
Johnny tlf. 40881616
j.otte@tdcadsl.dk